post

Teknik-kurser hos SimplyMTB

Dine timer i skoven på en mountainbike bliver både sjovere og du optimerer endvidere sikkerheden, hvis du lærer teknikken bagved det, at styre cyklen sikkert igennem drops, sving og alle de andre udfordringer du møder i sporet.

Hos Simply lægger vi stor vægt på at tilpasse et kursus lige nøjagtig til de ønsker i har. Sammen finder vi ud af om det er et begynder/øvet-kursus i skal i gang med og hvilket fokus-område kurset skal indeholde.

For os er det vigtigt at motivere dig til at blive teknisk bedre. Vi lægger derfor vægt på at undervisningen både skal være sjov og givende. Vi vil gerne at du flytter dig rigtig meget ift. dit fokus og at du bagefter er motiveret til at komme ud i skoven og prøve det af.

Når vi laver et teknik-kursus er der max. 5 mand pr. instruktør. Således har vi mulighed for at give dig masser af feed-back og vejledning. Ved at lave holdene små og målrette undervisningen den enkelte kursist, skaber vi grobund for at hver enkelt oplever at få så stort et udbytte af undervisningen, som muligt. Det synes vi giver mening.

Alle instruktører hos SimplyMTB er uddannet i DGI regi og udover at have masser af undervisningserfaring, elsker vi at blive bedre til det vi gør. Således forsøger vi hele tiden at tilegne os ny viden, af både teknisk og pædagogisk art.

Husk at vi altid har mulighed for at kombinere et kursus hos SimplyMTB med en frokost eller blot en sandwich fra Niels Bugges hotel og kro.

Mangler i mountainbikes kan i leje cykler af høj kvalitet via vores samarbejde med Rolsted, Viborg. Kig under priser for mere info.

Vi glæder os til at høre fra dig/jer så vi sammen kan lave et teknik-kursus som er skræddersyet til jeres behov.

Hilsen SimplyMTB

HUSK

Al deltagelse på et af vores kurser sker på eget ansvar. Vi er opmærksomme på dig, men vi forventer også, at du til en hver tid informere os om niveauet passer til dine evner på en mountainbike.  Da al deltagelse sker på eget ansvar dækker vi ikke skader på cykel, tøj, ure og andre personlige ejendele, hvis skaden forekommer under kurset.