post

Guidet tur med SimplyMTB i og omkring Viborg

Med en af vores lokal-kendte mountainbikere får i det optimale ud af jeres tid i Viborg. Viborg er inde i en rivende udvikling ift. at gøre området attraktivt for mountainbikere. Der bliver hele tiden bygget nye sporforløb og de allerede eksisterende bliver hele tiden opgraderet, for at give brugerne en unik og udfordrende oplevelse. 

Vi kender og vil gerne vise jer alle de smukke steder, sjove spor og viborgs seværdigheder, som i ikke må gå glip af når i besøger området.

Med en guide fra SimplyMTB kommer i til at tilbringe dagen med en person, som har et indgående kendskab til lokalområdet. Jeres ønsker ift. sværhedsgrad, timer på cyklen etc. tager vi selvfølgelig udgangspunkt i, når vi planlægger en tur, som passer lige nøjagtig til jeres behov.

Vi er vilde med at vise sporerne omkring Viborg frem. Så hvem i end er – hvor i kommer fra og i hvilken anledning i kommer i, så vil vi gøre vores ypperste for at give jer en oplevelse som bliver siddende et godt stykke tid på nethinden.

Har i behov for at leje cykler, har vi via vores samarbejde med Rolsted cykler i Viborg, mulighed for at stille mountainbikes af høj kvalitet, til jeres rådighed. For mere info kig under priser.

Husk også, at vi i samarbejde med Niels Bugges Kro og Hotel, kan tilbyde en lækker sandwich i det fri, eller måske en frokost på kroen, under eller efter turen.

Vi glæder os til at se jer i Viborg.

Hilsen SimplyMTB

HUSK

Al deltagelse på en guidet tur sker på dit eget ansvar. Vi er opmærksomme på dig, men vi forventer også, at du til en hver tid informere os om niveauet passer til dine evner på en mountainbike.  Da al deltagelse sker på eget ansvar dækker vi derfor ikke personskader på dig eller tredjemand, skader på cykel, tøj, ure og andre personlige ejendele.